BOHEMIA MASO Bažantí ve vlastní šťávě SIX PACK 6x800g
Artikelnummer: 123112Verwandte Produkte
BOHEMIA MASO Bažantí ve vlastní šťávě 400g
BOHEMIA MASO Bažantí ve vlastní šťávě 800g
BOHEMIA MASO Hovězí ve vlastní šťávě 400g Poctivá konzerva s výjimečně vysokým obsahem hovězího masa z plemene Angus 70 %
BOHEMIA MASO Hovězí ve vlastní šťávě 800g Poctivá konzerva s výjimečně vysokým obsahem hovězího masa z plemene Angus 70 %.
BOHEMIA MASO Hovězí ve vlastní šťávě SIX PACK 6x400g
BOHEMIA MASO Hovězí ve vlastní šťávě SIX PACK 6x800g Poctivá konzerva s výjimečně vysokým obsahem hovězího masa z plemene Angus 70 %
BOHEMIA MASO Husí ve vlastní šťávě 400g
BOHEMIA MASO Husí ve vlastní šťávě 800g
BOHEMIA MASO Husí ve vlastní šťávě SIX PACK 6x400g
BOHEMIA MASO Husí ve vlastní šťávě SIX PACK 6x800g
BOHEMIA MASO Jehněčí ve vlastní šťávě 400g Poctivá konzerva s výjimečně vysokým obsahem unikátního jehněčího masa z plemene
Poctivá konzerva s výjimečně vysokým obsahem unikátního jehněčího masa z plemene Charollais 70 %.
Poctivá konzerva s výjimečně vysokým obsahem unikátního kančího masa 70 %
Detaillierte Produktbeschreibung
Konzerva splňuje standard zvaný „double protein“, což znamená, že obsahuje 2 druhy bílkovin – bažantí a krocaní maso. Dále je v jejím složení už jen zeleninový vývar a za studena lisovaný lněný olej. Přednosti konzerv Bohemia Pet Food: výjimečně vysoký obsah masa single protein unikátní zdroj masa Složení Krocaní maso 50 %, zeleninový vývar 28,8 %, bažantí maso 20%, lněný olej 0,2 % (za studena lisovaný). Nutriční doplňkové látky Vitamin D3 200 IU, Zn (síran zinečnatý) 25 mg, Mn (síran manganatý) 1,4 mg, I (jodid draselný) 0,75 mg. Analytické složky (ve 100g) Hrubý protein 10,5 g Hrubé oleje a tuky 5,4 g Hrubá vláknina 0,4 g Hrubý popel 2,7 g Vlhkost 79 g Doporučená denní dávka 200 g na 5 kg živé váhy. Uvedené množství je orientační a dle pohybové aktivity psa se může lišit.Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Konzervy pro psy |
---|---|
Gewicht: | 5.52 kg |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.