Brit Raw Treat Cat Indoor&Antistress, Chicken 40g
Artikelnummer: 154792Detaillierte Produktbeschreibung
Doplňkové krmivo pro dospělé kočky, mrazem sušené pamlsky a toppery s neodolatelnou chutí a s výhodami syrového masa pro podporu výživy - monoprotein - kuře s probiotiky a srdečníkem. Tyto produkty jsou známé pro svou výjimečnou čerstvost, čistotu a zachování živin. 96 % ČERSTVÉHO MASA MONOPROTEIN SNIŽUJE RIZIKO ALERGIÍ PROBIOTIKA PRO PODRPORU STŘEV A IMUNITU SRDEČNÍK MÁ ZKLIDŇUJÍCÍ ÚČINKY, ZMÍRŇUJE STRES HYDROLYZOVANÉ KVASNICE JAKO ZDROJ ESENCIÁLNÍCH ŽIVIN PRO ZDRAVÍ STŘEV Složení: čerstvé kuřecí odřezky (96 %), lignocelulóza (2 %), sušený srdečník (0,5 %), hydrolyzované kvasnice (0,5 %, zdroj inositolu a aminokyselin), inaktivované bakterie a jejich části (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 buněk/kg). Analytické složky: hrubý protein 43,0 %, hrubý tuk 37,0 %, hrubá vláknina 2,5 %, hrubý popel 10,0 %, vlhkost 4,0 %, vápník 3,0 %, fosfor 2,0 %, sodík 1,0 %. Obsahuje přírodní antioxidanty: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306(i)), askorbyl palmitát (1b304). Obsahuje konzervanty schválené EU: kyselina citrónová (1a330). Metabolizovatelná energie: 4960 kcal/kg. Krmný návod: Lyofilizovaný pamlsek RAW TREAT je sestaven tak, aby doplňoval, nikoli nahrazoval kompletní a vyváženou stravu. Podávejte cca 2 ks na 1 kg hmotnosti kočky, nepřekračujte ovšem 10 % denního příjmu potravy vaší kočky. Pokud jsou pamlsky pro vaši kočku příliš velké, před podáváním je rozdrobte. Jako předkrm rozdrobte 5–10 pamlsků na běžné jídlo vaší kočky. Zajistěte, aby měla Vaše kočka vždy dostatek čerstvé pitné vody. Pokyny pro skladování: Skladujte na suchém a chladném místě, chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření znovu uzavřete. Datum minimální trvanlivosti, kód šarže a registrační číslo výrobce najdete na zadní straně obalu.Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Vše pro zvířata |
---|---|
Gewicht: | 0.055 kg |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Bewertung hinzufügen
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.