Carnilove Raw Freeze-Dried Snacks Salmon&Turkey 60g
Artikelnummer: 154798Detaillierte Produktbeschreibung
Mrazem sušené pamlsky a toppery pro psy s neodolatelnou chutí a výhodami syrového masa - multiprotein - losos a krůta. Nové pochoutky pro dospělé psy (novinka 2024) jsou vyrobeny bez obilovin a bez brambor. Jedná se o doplňkové krmivo, kterým lze jednoduše ozvláštnit běžnou stravu. Pamlsky s označením "FD" ("freeze-dried") jsou vyráběny speciální metodou, při které dochází k tomu, že jsou suroviny sušeny mrazem. Takový způsob výroby zajišťuje, že jsou v krmivu pro psy zachovány veškeré důležité živiny. 94-96% masa vysoká chutnost a stravitelnost Složení: čerstvé krůtí odřezky (68 %), čerstvé lososové odřezky (26 %), lignocelulóza (2 %), hrachová mouka, Ascophyllum nodosum (1 %), inaktivované bakterie a jejich části (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15x109 buněk/kg). Analytické složky: hrubý protein 42,0 %, hrubý tuk 35,0 %, vlhkost 4,0 %, hrubý popel 10,0 %, hrubá vláknina 2,5 %, vápník 3,0 %, fosfor 2,0 %, sodík 1,0 %. Obsahuje přírodní antioxidanty: tokoferolové extrakty z rostlinných olejů (1b306(i)), askorbyl palmitát (1b304) a výtažek z rozmarýnu. Obsahuje konzervanty schválené EU: kyselina citrónová (1a330). Metabolizovatelná energie: 4880 kcal/kg. Krmný návod: Lyofilizované pamlsky pro psy Carnilove FD slouží jako pamlsek nebo jako topper na suché nebo mokré krmivo a neměly by nahrazovat kompletní a vyváženou stravu. Podávejte snacky pouze jako součást zdravého jídelníčku psa. Berte na vědomí, že nutriční hodnota 100 g lyofilizovaného výrobku odpovídá +/- 300 g čerstvého syrového masa. Pokyny pro skladování: Skladujte v chladu a suchu. Vždy zajistěte, aby mělo zvíře k dispozici dostatečné množství čerstvé pitné vody. Skladujte v suchu a chladu. Chraňte před přímým slunečním světlem. Po otevření znovu uzavřete. Datum minimální trvanlivosti, kód šarže a registrační číslo výrobce najdete na zadní straně obalu.Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Vše pro zvířata |
---|---|
Gewicht: | 0.075 kg |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Bewertung hinzufügen
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.