INDIANA Jerky kuřecí Original ZIP 90g
Artikelnummer: I-031Detaillierte Produktbeschreibung
Kuře sbalené na cesty. Výborná pochoutka z libového kuřecího masa, zásobárna bílkovin a zdravých kalorií – ideální třeba na dlouhé pochody. Náčelníkova originální receptura s nezaměnitelnou evropskou slanou chutí masa.
- 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g kuřecího masa
- Vysoký obsah bílkovin
- Bez cukru a lepku
Složení: kuřecí maso, jedlá sůl, mořská sůl, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasniční extrakt, kvasný ocet vinný, pepř, aroma, kouřové aroma, česnek, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný. Baleno v ochranné atmosféře. Skladujte při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 48 hodin. Případný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitř obalu není určen ke konzumaci.
Nutriční hodnoty výrobku: | 100g | 90g | 25g * | GDA 25g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1108 | 905 | 277 | 3 % |
Energetická hodnota v kcal | 262 | 214 | 66 | 3 % |
Tuky v g | 3,4 | 3,1 | 0,9 | 1 % |
z toho nasycené v g | 1 | 0,9 | 0,3 | 2 % |
Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | <0,5 | 0 % |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | <0,5 | 0 % |
Bílkoviny (proteiny) v g | 53 | 48 | 13 | 26 % |
Sůl v g | 3,46 | 3,11 | 0,87 | 15 % |
* porce
** referenční příjem průměrného dospělého člověka
Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysině 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových částí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je ručně kladeno na rošty.
- Plátky masa se několik hodin suší při různých teplotách a nakonec přírodně udí kouřem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibrační váze, rozdělení do sáčků s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosféře. Na závěr Jerky projde výstupní kontrolou a sáčky se kompletují do displejů a kartonů. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Vše pro lidi |
---|---|
Gewicht: | 0.102 kg |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.