Kraftia CRAFTIA NATURA DOG Adult S Chick. & Turkey 7kg
Artikelnummer: 143836Detaillierte Produktbeschreibung
Složení: čerstvé vykostěné kuře (20 %), čerstvé vykostěné kuře (16 %), dehydratovaný kuřecí protein (11 %), dehydratovaný kuřecí protein (10 %), kuřecí tuk, hydrolyzované drůbeží proteiny, hydrolyzované rybí proteiny, rybí tuk (z lososa) ), špalda, hn ědá rýže, ječmen, oves, proso, kuřecí droby (játra, srdce, ledviny), sušená vejce, lněné semínko, sušené cukrovarské řízky, vojtešková mouka, hrachová vláknina, sušené brusinky (0,5 %), sušená acerola (0,5 %), sušené borůvky, sušený chřest, inulin z čekanky (0,4 %), kvasnicový extrakt (zdroj mannan-oligosacharidů) (0,3 %), frukto-oligosacharidy (0,3 %), Ascophyllum Nodosum, uhličitan vápenatý, dihydrogen fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, glukosamin, chondroitin sulfát, rozmarýn, kurkuma, měsíček lékařský, slupky a semena Psyllium, yucca schidigera
Doplňkové látky na kg – nutriční doplňkové látky: vitamín A 18000 IU; vitamín D3 1800 IU; vitamín E 215 mg; vitamín C 180 mg; niacinamid 54 mg; D-panthenol 22,5 mg; vitamín B2 11,2 mg; vitamín B6 6,7 mg; vitamín B1 11,2 mg; biotin 0,54 mg; kyselina listová 0,54 mg; vitamín B12 0,09 mg; cholinchlorid 2700 mg; zinek (jako zinečnatý chelát glycinu, hydrát): 84,60 mg; mangan (jako chelát manganu a glycinu, hydrát): 18,00 mg; železo [jako železnatý chelát glycinu, hydrát]: 64,60 mg; měď [jako měďnatý chelát glycinu, hydrát]: 12,60 mg; jód (jodičnan vápenatý bezvodý): 1,80 mg; selen (L-selenomethionin): 0,31 mg; DL-methionin, technicky čistý 3000 mg; taurin 990 mg; L-karnitin 200 mg. Antioxidant: tokoferolové výtažky z rostlinných olejů.
Analytické složky: hrubý protein 32,00 %; hrubý tuk 18,00 %; hrubá vláknina 1,95 %; hrubý popel 6,80 %; vápník 1,10 %; fosfor 0,80 %; omega-6 mastné kyseliny 2,70 %; omega-3 mastné kyseliny 0,80 %; DHA 0,45 %; EPA 0,25 %; glukosamin 1300 mg/kg, chondroitin sulfát 1000 mg/kg.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.