Detailní popis produktu
Jste pripraveni na štavnaté hovezí? Tohle je nejoblíbenejší jerky bledých tvárí – nácelníkova originální receptura s nezamenitelnou evropskou slanou chutí masa. Stací otevrít sácek a zakousnout se! Indiana Jerky Vám dodá porádný kus energie pri zachování minimální hmotnosti.
- Vysoký obsah bílkovin
- 100 g výrobku je vyrobeno z 225 g hovezího masa
- Bez cukru a lepku
Složení: hovezí maso, jedlá sul, morská sul, bílkovinný SÓJOVÝ hydrolyzát, kvasnicní extrakt, kvasný ocet vinný, pepr, aroma, kourové aroma, cesnek, konzervant: dusitan sodný.
Další informace: Masný výrobek trvanlivý tepelne opracovaný. Baleno v ochranné atmosfére. Skladujte pri pokojové teplote. Po otevrení spotrebujte do 48 hodin. Prípadný bílý povlak na výrobku není na závadu jakosti. Absorbér kyslíku uvnitr obalu není urcen ke konzumaci
Nutricní hodnoty výrobku: | 100g | 90g | 25g * | GDA 25g ** |
Energetická hodnota v kJ | 1273 | 1146 | 318 | 4 % |
Energetická hodnota v kcal | 302 | 272 | 76 | 4 % |
Tuky v g | 5,8 | 5,2 | 1,5 | 2 % |
z toho nasycené v g | 2,1 | 1,9 | 0,5 | 3 % |
Sacharidy v g | <0,5 | <0,5 | <0,5 | 0 % |
z toho cukry v g | <0,5 | <0,5 | <0,5 | 0 % |
Bílkoviny (proteiny) v g | 54 | 49 | 14 | 28 % |
Sul v g | 3,84 | 3,42 | 0,95 | 16 % |
* porce
** referencní príjem prumerného dospelého cloveka
Výrobce: INDIANA s.r.o., Na lysine 658/25, Podolí, 147 00 Praha 4
Jak se suší jerky?
- Kusy kvalitního masa jsou zbaveny tukových cástí a šlach a nakrájeny na tenké plátky.
- Maso je v „masírce“ marinováno podle tajné receptury.
- Poté je rucne kladeno na rošty.
- Plátky masa se nekolik hodin suší pri ruzných teplotách a nakonec prírodne udí kourem.
- Následuje strojní krájení a pak vážení na vibracní váze, rozdelení do sácku s absorbérem kyslíku a vše je nakonec zabaleno v ochranné atmosfére. Na záver Jerky projde výstupní kontrolou a sácky se kompletují do displeju a kartonu. Celý proces je pod stálým veterinárním dozorem.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vše pro lidi |
---|---|
Hmotnost: | 0.96 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.